Velkommen til McDonalds

McDonalds på Torghjørnet i Hamar er en av 75 McDonalds restauranter i Norge. Vi har alt fra tradisjonelle hamburgermenyer og pommesfrites til friske salater, milkshake, is, smoothie og frappe.

Restaurantene våre strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag. Vi har over 2000 medarbeidere, og ble i 2016 kåret til Norges beste arbeidsplass blant store bedrifter.

Over 80 prosent av råvarene våre er norske. Vi benytter naturlige råvarer som norsk storfekjøtt, kyllingfileter, fisk, poteter, brød, salater og melk. En betydelig andel av råvarene stammer fra landbruket, som tilfredsstiller alle norske og internasjonale kvalitetskrav. Næringsmidler som er godkjent av norske myndigheter har garantert høy kvalitet, og er fremstilt på en bærekraftig måte. I Norge har vi et samarbeid med KSL, og sterkt fokus på bærekraftig forsyning.

Vi samarbeider med Rainforest Alliance om kaffen vi serverer. Det betyr at den garantert er fremstilt på en etisk forsvarlig måte. Det grunnleggende for Rainforest Alliance er å bevare jordens miljø, både dyr- og planteliv, for fremtiden.