Velkommen til FASiA Osteopati

FASiA Hamar ligger på Torghjørnet kjøpesenter, midt i sentrum av Hamar. I flotte og moderne lokaler er klinikken lett tilgjengelig for alle, det er en times gratis parkering rett utenfor døra i samme etasje.

Osteopati er relativt nytt i Norge, men er likevel det eldste av de manuelle behandlingsdisiplinene. En osteopat skiller seg fra andre manuelle behandlere på grunn av den enkle og effektive filosofien; Vi behandler årsaken bak dine plager, ikke bare symtomene! Dersom man ikke behandler helhetlig, mister man ofte forståelsen av hvorfor et symptom har oppstått.

Hvordan jobber en osteopat?

Osteopati er en manuell behandlingsform, der hendene til behandler er det eneste verktøy osteopaten bruker. Faget baserer seg på naturvitenskapelige fag som anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi, patologi mm.

I tillegg tilbehandling og korrigering av ledd og bløtvev, behandles kroppens bindevev. Bindevevet er kroppens eget nettverk som registrerer skader og avvik i kroppens organer, og kan være en årsak til at spenning oppstår også i andre områder enn der symptomer oppleves. Osteopatien fortolker disse signalene og behandler dem.

Av denne årsak behandles ofte andre deler av kroppen enn der symptomene oppstår.

Osteopatien avviker fra andre manuell-medisinske behandlingsformer ved at flere integrerte systemer involveres og adresseres. Tilstander kan involvere en enkelt struktur, men er ofte mer sammensatt, og det er derfor viktig å finne den «primære dysfunksjon».

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og skal gjøre vårt aller beste for å ivareta deg som pasient.

Her kan du bestille time hos Osteopat Erik Solhaug Hansen

Her kan du se en liten film om osteopati og hva Erik tenker om faget og behandlingsformen

Erik er utdannet osteopat ved Nordisk Akademi for Osteopati, Oslo 2003-2008 og utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Tromsø, 1998-2001.

  • Telefon: 467 66 500
  • Åpningstid: Tirsdag og torsdag: 09-15
  • Ansatte: Erik Solhaug Hansen
  • Besøk vår nettside