Velkommen til Hamar Naprapatene

Velkommen til Hamar-naprapatene, din ekspert på muskel- og skjelettlidelser. Hos oss kan du forvente trygg og profesjonell behandling utført av naprapater med høy kompetanse.

Hamar-naprapatene.no ble en realitet i januar 2007 som et resultat av at to erfarne naprapater med relativt lang fartstid i yrket bestemte seg for at to hjerner og fire hender tenker raskere og behandler bedre enn en hjerne og to hender. Naprapat Kenneth Skjellen og kollega Stian F. Nielsen gjennomførte den fireårige naprapatutdannelsen sammen og ble begge uteksaminert 2001. Vi har siden den gang jobbet på hver vår klinikk på Hamar frem til vi høsten 2006 bestemte oss for å se på muligheten for et samarbeid. Resultatet ble hamar-naprapatene.no.

Vår behandling dekker alle typer akutte og kroniske lidelser som stammer fra bevegelsesapparatet. Dette gjelder da muskler, ledd, sener, nerver og bindevev.

Vi har også gode kunnskaper om behandling og forebygging av idretsskader samt skadeforbyggende og rehabiliterende trening hos personer i alle aldre og aktivitesnivåer.

Målet med behandlingen er å redusere smerte og dårlig funksjon i kroppen, dette gjør vi gjennom å kombinere ulike behandlingsteknikker.

Naprapaten bruker teknikker som; manipulasjon og mobilisering av ledd, triggerpunktbehandling, massasje, akupunktur, tøy, ergonomisk rådgivning og trening.

  • Telefon: 62 52 40 00
  • Åpningstid: Man - Fre: 08-17 Lør: Stengt
  • Ansatte: Kenneth Skjellen og Stian F. Nielsen
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook