Velkommen til Hjertehjelp

Hos Hjertehjelp møter du spesialist i hjertesykdommer, Arnfinn Terje Bakke Nanbjør, og hans to legesekretærer Lene Røhne og Anne Berit Larsen. Hjertehjelp er et legesenter for hjertepasienter som henvises fra norske leger.

Hjertehjelp AS ved Dr. Arnfinn B. Nanbjør, er hjertespesialist (kardiolog). Vi utfører utredning av alle typer hjertesykdom hos voksne. Dette utføres blant annet ved avansert ultralyd av hjerte og kar, hjertemonitorering og stresstesting av hjerte.

Ved undersøkelser av hjertet brukes det ny og moderne ultralydteknologi som tar opp både bilde og film av hjertet på den som undersøkes. Undersøkelsene lagres digitalt for framtidige sammenligninger.

Ultralydteknologien gjør at Arnfinn kan se på hjertet, på pumpefunksjoner og på hjerteklaffer for dernest å diagnostisere alt av hjerte- og karsykdommer. Han kan også se på blodårene for å se på fettavleiringer og innsnevring av blodkar. Å bruke ultralyd er til stor hjelp for å se om du som pasient har risiko for å få hjerteinfarkt i framtiden.

Vi behandler alt av hjerte- og karsykdommer som følge av genetikk og livsstilssykdommer som diabetes eller overvekt.

  • Telefon: 62522800
  • Åpningstid: Man - Fre: 08:00 - 15:30, Lørdag: Stengt
  • Ansatte: Dr. Arnfinn B. Nanbjør, spesialist i kardiologi og indremedisin.