Velkommen til SpesTorg Tannhelse

SpesTorg Tannhelse ligger i 5. etasje på Torghjørnet kjøpesenter og består av fem spesialister innen tannhelse.Det er inngang både fra Torghjørnet Kjøpesenter og Kirkebakken. Det er heis fra alle plan.Parkering i 3 etg av kjøpesenter 1 time gratis med lapp fra parkeringsautomat.

Vi har en rekke tannleger med spesialkompetanse og tilbyr de fleste typer behandlinger. SpesTorg er en spesialistklinikk for endodonti (rotfylling), kjeveortopedi (regulering), oral kirurgi/oral medisin og periodonti (tannkjøttsykdommer)

SpesTorg Tannhelse tilbyr blandt annet:

Kjeveortopedi (tannregulering)
Kjeveortopedi er en spesialitet innenfor tannlegeyrket der det settes fokus på bittavvik, tannstilling og vekst, i tillegg til estetikk og funksjonalitet. Det er for det meste barn og unge som henvises til kjeveortoped gjennom sin tannlege, men tendensen er økende når det gjelder behandling av voksne pasienter. Det antas at ca 30% i et barnekull har et kjeveortopedisk behandlingsbehov.

Endodonti (rotfylling)
Tannleger med spesialistutdanning i endodonti er spesialister på det vi kaller rotfyllinger (rotbehandling og smerteutredning). Hensikten med rotbehandling er å opprettholde tannens funksjon ved å fjerne betent og/eller infisert vev i rotkanalen, samt å forebygge videre spredning av infeksjonen til omliggende kjeveben.
Basert på spesialistens undersøkelse av det aktuelle området og nødvendige røntgenbilder, presenteres diagnose, antatt prognose og behandlingsalternativer med kostnadsoverslag for pasienten.
Selvebehandlingen er i de aller fleste tilfeller smertefri. Effekten av bedøvelsen kontrolleres før utrensingen av rotkanalene påbegynnes. Det er vanlig at tannen kjennes litt øm noen dager etter behandlingen.

Oral kirurgi og oral medisin
Fagdisiplinen oral kirurgi og oral medisin omhandler diagnostikk og kirurgisk/medisinsk behandling av sykdommer i munnhulen, kjevene og tilgrensende deler av ansiktet. Sammenhengen mellom oral helse og generell helse har avgjørende betydning for diagnostikk og behandling innen området oral kirurgi og oral medisin.

Periodonti (tannkjøttsykdommer)
Vi utfører all nødvendig behandling som er aktuell ved diagnosen periodontitt: Vi gir Informasjon, motivasjon og instruksjon til egenpleie og egenomsorg. Vi tilbyr aktiv behandling, depurasjon og/eller kirurgiske inngrep.

Vi gjør en vurdering av behov og behandling med adekvat antibiotikum.

  • Telefon: 62534600
  • Åpningstid: Man - Fre: 09.00 -15.00
  • Ansatte: Tannlege Inge Slette, spesialist i kjeveotopedi. Tannlege Nabed Mekhlit, spesialist i endodonti,Tannlege Petar Ninkov, spesialist i oral kirurgi og oral medisin,Tannlege Gry Karina Kjølle, spesialist i oral kirurgi og oral medisin,Tannlege Lisa Gjøvik Andersen, spesialist i periodonti
  • Besøk vår nettside