Velkommen til Tannlegene Sandnes

Regelmessig kontroll hos tannlege er viktig for god tannhelse. Vi anbefaler at du gjennomgår årlig kontroll hos tannlege med klinisk undersøkelse, nødvendige røntgenbilder og profesjonell tannrens.

Tannlegene Sandnes, har kontorer i 4. etasje på Torghjørnet Kjøpesenter, og driver allmenn tannlegepraksis i lyse og trivlige lokaler. Det er inngang både fra Torghjørnet Kjøpesenter og Kirkebakken. Det er heis fra alle plan.

Som resten av kroppen, eldes tennene. Og som med resten av kroppen, er det mye opp til deg hvor fort aldringen skal skje. Vi kan gi deg råd for hvordan du best kan bevare dine tenner – i lang tid. Daglig munnpleie og forebyggende tannbehandling er viktige faktorer

Tannpuss morgen og kveld anbefales. Kveldspussen er den viktigste, siden vi har mindre spyttproduksjon om natten og det raskere utvikles karies da. Pussingen har to hovedfunksjoner: fjerne plakk mekanisk og tilføre fluor til tannemaljen. Det er vist at en elektrisk tannbørste gir renere tenner enn ved manuell teknikk. Det er imidlertid uansett viktig å jobbe systematisk og bruke tid – minimum 2 minutter.

Hos tannlegene Sandnes hjelper vi deg med å reparere tennene når uhellet er ute, enten den er en fylling som må til, vi må sette på en krone eller kanskje en rotbehandling.

Vi hjelper deg – velkommen til oss.

 

  • Telefon: 62 52 48 86
  • Åpningstid: Man - Fre: 08.00-15.30
  • Ansatte: Tannlege Kurt Sandnes, tannlege Elina Vakkila-Sandnes, tannhelsesekretær Vigdis Lie, tannhelsesekretær Marit Furulund Hummelnesset