Velkommen til IKAS

IKAS Kredittsystemer er et av Norges mest velrennomerte selskaper innenfor administrativ factoring – eller fakturaoppfølging, om du vil. IKAS er kjent for moderne og kundetilpassede løsninger, personlige relasjoner mot oppdragsgivere og skyldnere og sterk kredittfaglig kompetanse.

IKAS Kredittsystemer er en del av IKAS-gruppen. Gruppen teller pr i dag ca 65 dyktige medarbeidere og har kontorer i Hamar, Stavanger, Molde og Harstad. Hovedkontoret ligger i Hokksund. IKAS-gruppen er totalleverandør av kredittadministrative tjenester og tilbyr kredittvurderinger, fakturaoppfølging og inkassotjenester.

IKAS Kredittsystemer ble stiftet i 1988 av Kjell Reiersrud. Da som en del av Inkassosenteret (Ikas Norge AS). Fakturaoppfølgingsvirksomheten er siden fisjonert ut i egne datterselskaper. De første årene holdt selskapet til i Sparebanken Øst sine lokaler. IKAS-gruppen har siden etablert seg med 6 kontorer, spredt over hele landet.

IKAS-gruppen eies fortsatt i dag av Kjell Reiersrud, som største aksjonær, men det har siden kommet til noen partnere blant gruppens ansatte og ledelse.

IKAS-gruppen fyllte 25 år i 2013 og tviholder fortsatt på den kultur og de verdier som har ligget i selskapet fra starten av : «Ta et trinn – stå støtt – for så å ta et nytt trinn». Vi har lange tradisjoner for å ta vare på våre kunder. Vi gleder oss over den tilliten våre kunder har vist oss i over 25 år, og føler ansvar og glede over å kunne bidra til at våre oppdragsgsgivere lykkes med sine virksomheter.

  • Telefon: 62 53 50 00
  • Åpningstid: Mandag til Fredag: 08-16
  • Ansatte: Daglig leder: Kjetil Evensen
  • Besøk vår nettside