Vi søker positiv og engasjert ekstrahjelp til vår butikk Hamar, Torghjørnet, fra september. Du har stor interesse for mote og trender, og elsker butikksalg og service!

Publisert: 25. august 2016

Dine arbeidsoppgaver
Du skal hjelpe til i butikken vår ved behov dag/kveld og helger. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i mote og trender og som elsker å jobbe i butikk og gi god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i et av bransjens største og mest fremtidsrettede moteselskaper.

Dine kvalifikasjoner

Du er positiv og utadvendt, interessert i mote og liker å jobbe med service. Erfaring fra butikk er en fordel, men ingen betingelse da du får full opplæring. Du får varierte arbeidsoppgaver, men primært skal du sørge for at butikken alltid er pen og ryddig, fylle på og eksponere varer, samt hjelpe til med kundebehandling ved behov. Hos oss vil du jobbe i et hyggelig og til tider hektisk miljø.

Er du interessert?
Stillingen er ekstrahjelp etter behov med varierende arbeidstid dag, kveld, helg. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kontakt butikksjef Gunn Elin Dystvold på 401manager@kappahl.com /tlf. 97045407

Søknadsfrist snarest

__

Vi som jobber hos KappAhl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!

KappAhl er en av Nordens ledende motekjeder med nærmere 380 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen, samt Shop Online. Vi er 4000 ansatte i 8 land.

Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle – kvinner, menn og barn. Ca 38% av sortimentet er bærekraftsmerket. KappAhl er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Mer informasjon på www.kappahl.no