Hva hadde vel desember i Norge vært uten julen? Midt i vintermørket samles vi til små og store, lysende høydepunkter. Og gavene? De får du hos Boots apotek.

Det nydelige julemagasinet til Boots Apotek kan du lese her.

Alle fortjener å være vakre

Alle setter pris på å få en gave det ligger omtanke bak. Gaver som gir oss pleie, og en unnskyldning for å unne oss litt bonustid på badet, gleder ekstra mye. Slike gaver har vi mange av på Boots apotek – gaver til egenpleie og avslapning, og gaver som gjør at du føler deg vakker og verdsatt.

Mannen trenger også pleie

Vanskelig å finne de perfekte gavene til mennene i ditt liv? Ikke nå lenger. I år har Boots Apotek virkelig tatt gavene til menn på alvor.

Print Print Print

Til de minste

Små jenter og gutter er fulle av forventninger når julen nærmer seg. Boots Apotek gir deg mange gode tips til kalendergaver og andre julegleder.

Julekalender

Å kunne gi gaver som gleder er hyggelig, både for giver og mottaker. En gave med en personlig hilsen har stor betydning og er en positiv overraskelse. Kanskje noe å prøve i år?

Print Print Print

Julekosen får du her

Juletid er kosetid. Boots Apotek kan by på både søte og salte fristelser og deilige juledufter. Kjøp til deg selv, eller gi bort til noen du er glad i.