Swiss Clinic er en ny revolusjonerende hudpleieserie som allerede har vunnet en rekke anerkjennelser. Blant annet ble de kåret til Årets Innovasjon under Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

– Vi er utrolig stolte, sier Fredrik Kristensson i Swiss Clinic.

Stor anerkjennelse

Det å vinne en innovasjonspris stemt frem av ledende skjønnhetseksperter, er den aller største seieren til nå.

– Dette er utrolig stort og vi er veldig stolte, jubler Fredrik Kristensson, en av Swiss Clinics to gründere.

– Det er en av de beste prisene man kan vinne innen skjønnhetsbransjen, og er en anerkjennelse for oss at vi er på riktig vei. At vi, som et relativt ungt selskap, vant denne prisen foran de største konkurrentene på skjønnhetsmarkedet er helt fantastisk, sier han.

Behandlingen Swiss Total Skin Renewal har vært tilgjengelig på det svenske og norske markedet i ett år, og det er stadig flere kvinner og menn som oppdager de fantastiske resultatene behandlingen gir.

0C5C59D49ACC8C4D998092EF4FA6FC40_3060104_0

Hva er Swiss Clinic?

Swiss Clinic leverer eksklusive skjønnhetsbehandlinger man utfører selv i hjemmet, og som gir et langvarig resultat. Swiss Clinic jobber med ledende utviklere over hele verden og med et team i Sveits, som er et av verdens mest fremstående land innen kosmetikk og medisin.

– Vi vil gi kundene både verktøyet og de beste forutsetningene for et vakkert ytre. Swiss Clinic sier at vi ikke selger produkter – vi selger resultater, forklarer Fredrik.

Målet er å utvikle høyteknologiske skjønnhetsprodukter med aktive og naturlige ingredienser. Swiss Clinic sitt syn på skjønnhet og deres produktsortiment fyller tomrommet mellom kosmetikk og medisinske inngrep. Nøkkelen til fornøyde kunder er deres resultatgaranti som gjelder for hele sortimentet. Gjennom kliniske studier forsikrer de at produktene virkelig gir de resultatene de garanterer deg som kunde.

Alle deres kosmetiske produkter er dermatologisk testet.

IMG_0358

Swiss Total Skin Renewal består av:

Swiss Skin Roller

En CE-merket hudroller som består av 540 mikronåler av kirurgisk japansk stål. Rolleren rulles over huden for å stimulere produksjon av kollagen og ny hud, samt å gjøre huden over 300 prosent mer mottakelig for den påfølgende gel-behandlingen. Kommer med nåler i ulik lengde, avhengig om behandlingen skal utføres på kroppen eller i ansiktet.

Swiss_skinroller_1

Swiss Rejuvenator

En gel som på en rask, enkel og naturlig måte stimulerer hudens fornyelsesprosesser og rekonstruksjon. Gelen får huden til å gro, motvirker eksem, samt behandler strekkmerker, arr, sol- og brannskader. Den er parfymefri og inneholder 80 prosent mindre konserveringsmidler enn tilsvarende produkter.

Swiss Rejuvenator

Swiss Immunizer

Et kosttilskudd med en mikronisert, høy dose av betaglukan, folsyre og D-vitamin – et dokumentert immunstimulerende og hudfornyende virkestoff. Produktet er det siste innen anti-aging og immunforsvar.
Deres bestselger Swiss Skin Roller er en unik mikronålbehandling som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og reproduksjon av nye celler.

Swiss Immunizer 1

Les mer om Swiss Clinic her!